Veteraanien SM-hiihdot

10.-12.2.2012 Vihdin Nummelassa

Arvoisat Veteraanisarjojen SM-kisojen osallistujat, hyvä yleisö

Minulla on ilo ja kunnia Vihdin kunnan edustajana olla avaamassa hienoa hiihtotapahtumaa. Kahden runsaslumisen talven jälkeen me hiihdon ystävät odotimme kovasti lumisateita. Varmasti vielä enemmän lumisateiden tuloa odottivat ja jännittivät Veteraanisarjojen SM-kilpailujen järjestäjät Vihdin Viestin, Nummelan Tarmon ja yleisurheilujaoston edustajat. Varasuunnitelmatkin olivat valmiina, sillä pakkasöinä tehtiin varastoon tykkilunta.

Onneksi luminen talvi tuli myös tänne Nummelan harjulle, ja hiihtämään pääsimme tammikuun toisella viikolla. Nyt SM-kilpailut pystytään järjestämään hyvissä olosuhteissa luonnon lumella.

Valtakunnallisen SM-tason hiihtotapahtuman onnistuminen on vaatinut paljon etukäteistyötä. Tarvitaan suuri vapaaehtoisten talkoolaisten joukko, joka on pistänyt itsensä likoon. Tarvitaan kokemusta, osaamista ja organisointikykyä, jotta kaikki sujuu mallikkaasti. Vihdin kunnan puolesta haluan jo tässä yhteydessä kiittää teitä kaikkia lämpimästi työpanoksestanne.

Muutaman vuosi sitten kävimme Vihdin kunnassa tiukkaa keskustelua latukoneen hankinnasta. Viime talvet ja SM-tasoisen hiihtotapahtuman saaminen Vihtiin, on todistanut latukoneen tarpeellisuuden. Vihdin ladut ovat tulleet viime vuosina kuuluisiksi hyvästä hoidosta, ja tänne tullaan hiihtämään naapurikunnistakin.

Hyvät kilpailijat,
lämpimästi tervetuloa Vihdin Nummelan kauniiseen harjumaisemaan. Toivon sen siivittävän teidät kaikki hyviin suorituksiin. Nauttikaa hiihtämisestä, iloitkaa kilpailemisesta. Paras voittakoon.

Julistan Veteraanisarjojen SM-kisat avatuksi.

Vastaa