Ehdolla Vihdin kunnanvaltuustoon numerolla 135

Pitkän harkinnan jälkeen olen päättänyt asettua ehdokkaaksi syksyn 2012 kuntavaaleissa. Olen siis käytettävissä hoitamaan Vihdin ja vihtiläisten asioita vielä uuden nelivuotiskauden, jos kuntalaiset niin haluavat.

Punavatsaisia rautuja narraamassa

Koleasta sateisesta kesästä huolimatta takana on ihana, yhteinen loma puolison ja 17-vuotiaan kummipojan Topin kanssa Pohjois-Norjassa. Heinäkuu kului lohikaloja kalastellen, luonnossa liikkuen, hiljaisuudesta nauttien ja kirjoja lukien.

Tietenkin ruokahuolto asuntovaunussa vaati kotioloja enemmän vaivaa, vaikka ruuanlaitto kaasulla olikin helppoa ja nopeaa. Vapaa-aikaa oli runsaasti, ja vähitellen aloin kaivata enemmän haasteita. Hyvää tehnyt joutenolo vahvisti halua tehdä vielä muutakin, kun ura koulukotiopettajana on takanapäin.

Puolisoni jatkaa työelämässä toistaiseksi ja elää muutenkin tiivistä elämänvaihetta sivutoimisena maanviljelijänä ja omien harrastustensa parissa. Hän on myös aina kannustanut minua tekemään omat ratkaisuni.

Lempikalojani rautuja Pohjois-Norjan järvistä

Lopuillaan olevan valtuustokauden kaksi viimeistä vuotta valtuuston puheenjohtajana ovat olleet työntäyteisiä ja haastavia. Minulla on ollut mahdollisuus käyttää paljon aikaa tehtävän hoitamiseen. Pitkiä kokouksia, puheluita, sähköposteja, monenlaisia tilaisuuksia, juhlia, tapaamisia, neuvotteluita;  sitä se on ollut, mutta olen tehnyt sitä mielelläni.

Syksyn kuntavaalit näyttävät, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Olen valmis uusiin haasteisiin.

Vastaa